keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Ehostus 2

Klassinen meikki
Meikkipohjassa käytin vaaleaa keltapohjaist kiinteää meikkivoidetta ja vihertävää ja punertavaa peitevoidetta sekä väritöntä puuteria. Kulmissa käytin tummanruskeaa puuterimaista kulmaväriä. Silmissä käytin vaaleaa, vaaleanruskeaa ja tummanruskeaa luomiväriä. Rajaukset tein mustalla kostutetulla luomivärillä. Ripsiväri oli mustaa. Huulissa käytin vadelmanpunaista huulipunaa. Poskissaon persikkaista poskipunaa. 



Luonnollinen meikki
Meikkipohjassa käytin vaaleaa kellertävää kiinteää meikkivoidetta, peitevoiteita ja puuteria. Kulmissa käytin vaaleaa kylmää ruskeaa luomiväriä. Silmissä käytin kahta vaalean sinistä luomiväriä. Rajaukset tein harmaalla eyelinerilla. Ripsissä on vähän mustaa ripsiväriä. Huulissa on neutraalin värinen puna.  Poskissa on persikkainen poskipuna (jota on ehkä vähän liikaa). 
 



Trendi meikki
Meikkipohjassa käytin vaaleaa kellertävää kiinteää meikkivoidetta, peitevoiteita ja puuteria.  Kulmat tein tummanruskealla luomivärillä.  Silmissä käytin vaalean persikkaisia värejä. Eyelinerit tein mustalla värillä. Ripsiväri oli musta. Huulissa käytinvaaleanpunaista huulipunaa jossa oli kultaisia hippuja. Poskissa käytin persikkaista poskipunaa. 



Näytös meikki
Meikkipohjassa käytin korostus ja varjostus värejä,  vaaleaa keltapohjaista kiinteää meikkivoidetta, peitevoiteita ja puuteria. Kulmat tein vaaleahkolla rurkealla luomivärillä. Silmiin laiton ensin tummaa luumun väristä luomiväriä liikkuvanluomen yläpuolelle ja voidemmaista sekä puuterimaista vaaleaa luomiväriä liikkuvalle luomelle. Rajaukset tein mustalla kostutetulla luomivärillä. Ripsiin laitoin mustaa ripsiväriä. Huulin laitoin vaaleanpunaista huulipunaa ja poskiin persikkaista punaa. 



Hää meikki
Meikkipohjassa käytin vaaleaa keltapohjaista kiinteää meikkivoidetta, peitevoiteita ja puuteria. Kulmat tein tummanruskealla luomivärillä. Silmissä käytin liikkuvanluomen yläpuolelle tummahkoa luumunpunaista luomiväriä. Liikkuvalleluomelle laitoin vaaleaa voidemmaista sekä puuterimaista luomiväriä. Rajaukset tein mustalla kostutetulla luomivärillä. Ripsiväri oli musta. Huulissa käytin vaaleaa vadelmanpunaista huulipunaa. Poskiin laitoin persikkaista poskipunaa. 


Moderni meikki
Meikkipohjassa käytin vaaleaa keltapohjaista kiinteää meikkivoidetta, peitevoiteita ja puuteria. Kulmiin laitoin tummanruskeaa luomiväriä. Silmiin tein smoky eye tapaisen meikin. Luomiväreistä käytin vaaleaa ja tummaa luumunpunaista väriä sekä mustaa luomiväriä. Luomiin lisäsin myös glitteriä. Rajaukset tein mustalla värillä ja ripsiin myöskin tuli mustaa ripsiväriä. Huulipunana toimi luumunpunainen puna. Poskiin laitoin persikkaista poskipunaa ja poskipäille lisäsin highlighteriä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti