lauantai 17. joulukuuta 2016

Parran ajo

1.Asiakas analyysi:
 Ensimmäiseksi arvioidaan parran laatu, mistä parta ajetaan ja onko ihossa luomia tai muita asioita joita pitää ajon aikana varoa. Asiakkaallani parta kasvoi hieman poskilla leuassa sekä hänellä oli viikset. Tavoitteena oli ajaa kaikki partakarvat veitsellä pois. Ennen kun veitsellä aloitetaan ajamaan lyhennetään partakarvoja koneella. Asiakkaallani oli leuan lähellä luomi joten poistin siltäkohdin partavaahdon että muistan parranajon edetessä olla ajamatta veisellä siltäkohdin.

2.Valmistelut:
Ensimmäiseksi asiakkaalle laitetaan kuuma haude alueelle jossa parta kasvaa, sen takia että parta ja iho pehmenevät. Kun haude on asiakkaan kasvoilla valmistetaan partavaahto tiivisteestä ja lämpimästä vedestä. Parranajossa käytetään partaveistä, jossa on vaihtoterä sekä partasutia jolla vaahto levitetään.

3. Parran ajo
Kuuman hauteen jälkeen partavaahto levitetään kasvoille. Ensimmäiseksi ajetaan poskien alueen karvoitus, sitten kaulan ja leuan karvoitus ja viimeisenä viikset. Kun parta on ajettu laitetaan kasvoille viileä pyyhe rauhoittamaan ihon ärsytystä. 


4.Lopputulos ja viimeistely
Parran ajossa asiakkaan iho yleensä ärtyy, tämän takia iho olisi hyvä kosteuttaa parran ajon jälkeen joko rasvalla tai öljyllä joka hierotaan asiakkaan kasvoille. Vielä iimeiseksi leikkasin asiakkaan hiukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti